Servicii

     Bosc este un brand al firmei Octaser ce se ocupa cu vanzarea produselor promotionale si personalizarea acestora.

   Oferim cele mai inovative produse promotionale si servicii de personalizare, gata sa satisfaca cele mai exigente nevoi si cerinte ale clientilor nostri. Ne ocupam in permanenta cu diversificarea gamei de produse concomitent cu oferirea unor servicii la standarde calitative ridicate. Investim in permanenta in tehnologii de ultima generatie pentru a garanta rezultate unice, la un nivel superior.

   Serviciile oferite de firma noastra:

 

GRAVURA LASER

 

 

   Gravura laser este un procedeu special de inscriptionare a obiectelor din lemn, plastic, metal, sticla, cauciuc, piele, etc. realizat cu ajutorul laserului. Tehnica produce o imagine permanenta, foarte detaliata si fina, la o rezolutie extrem de mare. Calitatea gravarii la aceasta rezolutie este de neinlocuit cu oricare alt procedeu pentru reprezentarea detaliilor fine.

   Procedeul de inscriptionare prin gravura laser poate fi deosebit de complex si delicat dar ofera durabilitate si acuratete personalizarii.

   Prin procedeul de gravura laser se poate realiza:

– Gravare pe lemn si MDF – Produce un efect de gravura sub forma unui contrast

– Gravarea aluminiului anodizat – Se foloseste in diverse aplicatii, de la sigle pana la materiale promotionale (pixuri, brelocuri, chei, carti de vizita, etc.)

– Gravarea pietrelor slefuite – Producele cele mai bune rezultate pe materiale cu suprafete netede

– Gravarea maselor plastice – Pentru firme luminoase (display-uri de prezentare, decoratiuni)

– Gravarea si decuparea pielii

– Gravarea obiectelor promotionale – Cadouri, brelocuri, medalioane, trofee, placute, sigle, etc.

– Gravarea cartilor de vizita

– Marcarea otelului inoxidabil – Pixuri, trofee, premii, etc.

Pentru a urmari un film de prezentare cu aceasta metoda de personalizare accesati acest link.

 

SERIGRAFIE

 

 

   Serigrafia este un procedeu de imprimare a unor diverse obiecte si materiale (textile si solide), cum ar fi tricouri, geci, sepci sau agende, autocolant, calendare, carti de vizita, etc. Aceasta este cea mai cunoscuta metoda de printare pe tricouri in momentul in care se doreste imprimarea unei imagini sau a unui logo care are mai putin de 18 culori.
   Serigrafia consta in aplicarea pe materialul pe care se imprima a unui strat de cerneala printr-un sablon cu decupari acoperite cu o sita fina. Imaginea care se realizeaza prin imprimare serigrafica este formata dintr-un numar de puncte care este dat de numarul de ochiuri al sitei din care se realizeaza masca.


Avantaje:

- Costurile relativ scazute pentru volumele mari
- Ofera produse personalizate cu rezistenta crescuta a culorii imprimeului
- Se pot obtine grosimi mari ale stratului de vopsea  si, prin urmare, efecte unice ale imprimeului

Pentru a urmari un film de prezentare cu aceasta metoda de personalizare accesati acest link.

 

TRANSFER SERIGRAFIC

 

 

   Transferul serigrafic produce imagini clare, patrunzatoare, care scot in evidenta si cele mai mici detalii atunci cand se doreste personalizarea unor tricouri cu efecte unice. Logo-ul sau imaginea care trebuie imprimata, este transferata pe produsul reper cu ajutorul unei hartii speciale folosind o presa incalzita. Imaginile si textele pot fi aplicate pe textile, hartie sau alte tipuri de produse.

   Transferul serigrafic poate fi unicolor sau multicolor si se poate aplica in cateva secunde pe un numar mare de tricouri, camasi, jachete, pantaloni, etc.

 

Avantaje:

 

- Permite controlul calitatii si corectarea erorilor inainte de a fi aplicate pe produsul finit

- Reduce costurile inutile de personalizare si pierderile de materiale

- Ofera imprimare durabila

 

   Diferenta intre Serigrafie si transfer serigrafic consta in gestionarea fluxului de lucru, spre deosebire de serigrafie, unde toate tricourile trebuie printate simultan (pe o masina nu se pot intercala mai multe lucrari), transferul serigrafic prezinta avantajul ca tricourile pot fi printate pe masura ce ajung in productie, mai exact, procesul de productie poate fi intrerupt in orice moment pentru a se intercala cu alte lucrari.

Pentru a urmari un film de prezentare cu aceasta metoda de personalizare accesati acest link.

 

 

TRANSFER DIGITAL

 

 

   Transferul digital este cea mai rapida tehnica de personalizare, care poate fi de asemenea si ecologica iar prin utilizarea acestei metode se pot crea imprimari cu rezolutii mari pe aproape orice tip de material textil (poliester, bumbac, poliuretan, neopren, spandex, etc.). Aceasta tehnica este ideala pentru imprimarile foarte colorate ale logo-urilor sau imaginilor ce contin multe detalii.

 

Avantaje:

 

- Printuri detaliate ce folosesc pana la 10.000.000 de culori

- Imprimare rapida si rezistenta crescuta

- Se pot imprima produse promotionale de diferte forme

Pentru a urmari un film de prezentare cu aceasta metoda de personalizare accesati acest link.

 

 

PRINT DIGITAL

 

 

   Printul digital este o metoda de reproducere a imaginilor digitale (imagine, text sau fotografii) pe un material fizic, precum hartia, cartonul, etc. Prin aceasta metoda se pot realiza materiale promotionale precum carti de vizita, flyere, afise, pliante, bannere, felicitari, calendare, etc.

   Utilizarea serviciilor de print digital poate fi necesara in cadrul unei companii, in activitatile de promovare si marketing, precum si in viata personala, atunci cand dorim sa oferim cadouri prietenilor sau persoanelor dragi. Pentru a realiza printuri digitale este nevoie de o presa digitala sau de un tipar digital care sa aiba o viteza de executie foarte buna, astfel incat imprimarea sa poata fi realizata in cel mai scurt timp posibil.

   In cele mai multe cazuri, printul digital este ieftin si se realizeaza cu ajutorul unui calculator, ceea ce inseamna ca materialele publicitare vor putea fi obtinute in mod economic si intr-o perioada foarte scurta de timp. Dimensiunile materialului pe care vor fi imprimate imaginile trebuie sa fie stabilitate de catre client impreuna cu personalul firmei unde se va realiza printul digital.

Pentru a urmari un film de prezentare cu aceasta metoda de personalizare accesati acest link.

 

 

TAMPOGRAFIE

 

 

   Tampografia este un procedeu de imprimare indirecta cu tipuri de cerneala specifica, prin care se transfera o imagine 2D pe un obiect 3D cu ajutorul unui tampon din silicon si care se executa pe o mare diversitate de materiale cu suprafata plana, cilindrica, sferica, etc.

   Imaginea, logo-ul sau textul ce trebuie imprimat cu ajutorul tampografului se proceseaza la un computer sau poate fi copiat direct de pe un produs pe care il aveti drept exemplu. Dupa procesare, imaginea este imprimata cu ajutorul unei imprimante cu laser sau cu jet de cerneala.

   Dupa ce s-a realizat acest procedeu, trebuie creat un film pentru imaginea pe care doriti sa o imprimati. Imaginea este, astfel, transferata pe cliseul care este expus la raze ultraviolete si urmeaza procesul de developare si fixare. Cliseul este montat in masina de imprimare si este afundat in vopsea. Vopseaua care ramane in plus este razuita cu ajutorul unei lame.

   Dupa ce diluantul din vopsea este evaporat, aceasta se face lipicioasa si, prin acest fel, adera mai bine la tampon si de la tampon la produsul care trebuie imprimat. Vopseaua ramasa in adanciturile cliseului va fi transferata cu ajutorul tamponului siliconic pe obiectul ce se doreste imprimat. Aceasta tehnica este cea mai folosita metoda de imprimare pentru obiectele de dimensiune mica. Prin tampografie se poate realiza imprimari complexe pe orice tip de suport compatibil.

   Tampografia este folosita, in general, pentru produse ce sunt dificil de imprimat prin alte metode, cum ar fi aparatura medicala, aparatura electronica, echipamente sportive, accesorii auto, obiecte promotionale mici, jucarii, etc. si poate fi folosita pe o multitudine de materiale: plastic, metal, sticla, ceramica, piele, carton, etc.

 

Avantaje:

 

- Executie rapida a comenzilor

- Pretul scazut in comparatie cu alte metode de personalizare pentru aceste tipuri de obiecte

- Posibilitatea de utilizare a unei game variate de culori - Rezistenta mare a imprimeului

Pentru a urmari un film de prezentare cu aceasta metoda de personalizare accesati acest link.

 

 

 TIMBRU SEC sau EMBOSAREA

 

 

   Timbru sec ofera cea mai mare siguranta impotriva falsurilor prin marcare permanenta a documentelor originale cu timbru sec sau stampila seaca. Stampilele obisnuite sunt potrivite pentru actele care urmeaza a fi trimise prin fax, copiate, dar siguranta lor este minimala, putand fi usor falsificate si folosite ca acte false. Aplicarea timbrului sec dupa stampilarea documentelor, face ca actele dvs. sa fie usor de reprodus dar autentifica permanent originalitatea documentului.

   Timbru sec poate contine orice fel de sigla sau element grafic de securizare. Imprimarea cu timbru sec reprezinta procedeul prin care se obtine imprimarea unui logo la cald, prin apasare. Acest tip de imprimare este indicat a se folosi pe suprafete deformabile, de regula materiale cu grosimi care permit vizualizarea efectului de "apasat", cum ar fi, copertile buretate. In functie de suportul pe care se imprima, se executa si matritele.

Pentru a urmari un film de prezentare cu aceasta metoda de personalizare accesati acest link.

 

BRODERIE

 

 

   Broderia este cea mai eleganta si rezistenta metoda de personalizare atat a produselor textile cat si a altor materiale (tricouri, camasi, salopete, halate, sepci, cravate, pulovere, fuste, rochii, genti, ecusoane, huse auto, etc.). Aparatul de brodat functioneaza cu ate de diferite culori, folosite aproape simultan, pentru imprimeuri mai simple sau mai complexe, de dimensiuni mici si medii, pe material textil.

 

Avantaje:

 

- Nu se deterioreaza dupa spalari multiple

- Ofera un impact vizual deosebit

Pentru a urmari un film de prezentare cu aceasta metoda de personalizare accesati acest link.

 

ETICHETA DIGITALA

 

  

   Metoda de imprimare digitala a etichetelor a fost creata in anul 2006 si este considerata varf de tehnologie in productia de etichete. acestea sunt folosite in toate domeniile, cum ar fi: industria cosmetica, industria farmaceutica, industria produselor alimentare si a bauturilor, industria hoteliera, industria chimica, etc.

   Folosind metoda digitala de productie a etichetelor, se ofera etichete in rola imprimate in policromie la o maxima calitate.

Pentru a urmari un film de prezentare cu aceasta metoda de personalizare accesati acest link.

 

 

ETICHETA VOLUMETRICA

 

 

   Etichetele cu rasina sau etichetele volumetrice, sunt etichete speciale care se pot personaliza cu orice grafica, sau poza indiferent de numarul de culori. Acestea pot avea orice forma si se pot decupa pe contur dupa sigla sau grafica dvs.

   Etichetele volumetrice sunt adezive, si au o suprafata lucioasa, usor bombata, cu efect de volum, constituita din rasini speciale. Acestea au un aspect deosebit, fiind denumite si etichete 3D. Etichetele sunt folosite pentru diferite aplicatii si utilizate foarte des pentru personalizarea diferitelor materiale promotionale.

Pentru a urmari un film de prezentare cu aceasta metoda de personalizare accesati acest link.